AK Parti'den Akçaabat Belediyesi’ne aday adayı

Önemli isim AK Parti'den Akçaabat Belediyesi için aday adayı belli oldu.

AK Parti'den Akçaabat Belediyesi’ne aday adayı

Haber61 – Haber Servisi – Yerel seçimler öncesinde aday adayları bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

AK Parti’de resmi olarak başvuruların 5 Kasımda başlayacağı açıklanırken AK Parti eski il yöneticisi Murat Üçüncü Akçaabat Belediyesi için aday adayı oldu.

Üçüncü, kısa bir süre önce de Ankara’da milletvekillerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Sadece Ankara’da değil Akçaabat’ta da ilçenin kanaat önderleri ile bir araya gelen Üçüncü’nün resmi başvurusunu kısa bir süre sonra yapması bekleniyor.

AK Parti'den Akçaabat Belediyesi’ne aday adayıMURAT ÜÇÜNCÜ KİMDİR?

Akçaabat ilçesi Dürbinar mahallesinden olan Üçüncü, 10 kardeşli bir ailenin 10 küçük çocuğu olarak 1974'te dünyaya geldi. 20 Yıllık serbest muhasebeci ve Mali Müşavirlik deneyiminin yanısıra AK Parti’de 2 dönem il yöneticisi olarak İl Başkan Yardımcısı görevini yürüttü ve Adnan Günnar’ın yönetiminde görev aldı. Muhammet Balta ve Adnan Günnar’ın seçim çalışmalarını bizzat kendisi takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset