Ahmet Kaya'dan mecliste rulo çıkışı

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın meclis konuşması gündem oldu

Ahmet Kaya'dan mecliste rulo çıkışı

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM’deki konuşması siyasi gündeme oturdu. Meclis konuşmasında  bir liste açıp bunu rulo şeklinde yere serdi. O listelerde AK Parti’nin sattıklarını yazdığını ifade edip bir de CHP’nin Türkiye’de bugüne kadar yaptıklarının yer aldığını belirtti.

Bu mecliste tartışma konusu olurken CHP’den de Kaya’ya tebrik geldi. 

TOKAT GİBİ YANIT

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Ahmet Kaya’nın rulo çıkışını paylaşıp, “CHP ne yaptı diyenler için Trabzon Milletvekilimiz Ahmet Kaya 13 metrelik listeyi genel kurulda açtı. İşte AKP'nin sata sata bitiremediği fabrikalar, tersaneler, limanlar, santraller…” diye aktardı. 

 CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da, “CHP'DEN AKP'YE TOKAT GİBİ YANIT… CHP ne yaptı diyenler için Trabzon Milletvekilimiz Ahmet Kaya 13 metrelik listeyi genel kurulda açtı. İşte AKP'nin sata sata bitiremediği fabrikalar, tersaneler, limanlar, santraller…” diye paylaştı.

günnar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset