Adnan Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak bir mesaj yayınladı.

Adnan Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı
Adnan Günnar mesajında, takdirle karşılanan hekimler, hemşireler, laborantlar ve tüm sağlık çalışanlarının başarılarını ve gayretlerini tebrik etti.

 AK Parti olarak sağlık sektöründe görev yapan sağlık çalışanlarının her konuda önce insan anlayışıyla çalışmalarına azami destek verdiklerini aktaran Günnar, "Sağlık hizmetlerini temel bir hak olarak  kabul ediyoruz. Vatandaşlarımıza hak ettikleri sağlık hizmetlerini en etkili şekilde sunmayı hükümet olarak asıl vazifelerimizden birisi olarak görüyoruz. 14 Mart Tıp camiasının gurur günü olsa da temsil ettiği değerlerin millete ait olduğunu görüyor haklarını teslim etme hususunda azami gayret gösteriyoruz" şeklinde ifade etti. 

Günnar "Yaşamlarını  hayat kurtarmaya adamış, gayeleri insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, bu vazifeyi icraat noktasında üzerlerine düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getiren kıymetli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset