Abdullah Öcalan İmralı'da mı ?

Devlet Bahçeli'nin sorduğu 'Öcalan İmralı'da mı?' sorusu bugün herkesin konuştuğu gündem maddesi haline geldi.Aydınlık Gazetesi'nin sürmanşetten duyurduğu "Yarını bekleyin" anonsu, sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girerken, gazeteciler ve

Abdullah Öcalan İmralı'da mı ?

Devlet Bahçeli'nin sorduğu 'Öcalan İmralı'da mı?' sorusu bugün herkesin konuştuğu gündem maddesi haline geldi.

Aydınlık Gazetesi'nin sürmanşetten duyurduğu "Yarını bekleyin" anonsu, sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girerken, gazeteciler ve milletvekilleri de konuyla ilgili Adalet Bakanlığı'ndan yanıt almaya çalışıyor.

Öcalanın 27 Temmuz 2011 yılından itibaren herhangi bir açıklama yapmamış olması da dikkat çekiyor.

Aydınlık gazetesinin iki gündür sürmanşetinden duyurduğu “Abdullah Öcalan nerede?” haberi daha yayınlanmadan gündeme oturdu.

Peki, Aydınlık’ın Öcalan bombası ne? 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde bir grup gazeteci ile sohbet ederken, CHP’nin teröre çözüm arayışlarıyla ilgili İmralı’dan ses çıkmadığını dile getirmiş, "Abdullah Öcalan İmralı’da mı, yoksa değil mi? Bu kadar sessizlikten bu soru aklıma geliyor. Onu da Recep Tayyip Erdoğan’a soruyorum. Orada mı?" demişti..

Başbakan Erdoğan ise Bahçeli’ye, “İsterse İmralı’ya götürelim, görsün” yanıtını vermişti.

Aydınlık Gazetesi bugün dikkat çeken bir anons yayınladı.

Birinci sayfada “Abdullah Öcalan nerede, cumartesiyi bekleyin” manşetini yayınlayan Aydınlık’ın cumartesi günü bu soruya ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

CHP'Lİ VEKİL SORDU

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e, “Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan halen İmralı’da cezaevinde midir?” diye sordu.

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz da, TBMM Başkanlığı’na, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Vatan Gazetesi:

“Aydınlık Gazetesi'nin sürmanşetten duyurduğu "Yarını bekleyin" anonsu, sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girerken, gazeteciler ve milletvekilleri de konuyla ilgili Adalet Bakanlığı'ndan yanıt almaya çalışıyor’’ 

Milliyet Gazetesi:

“Aydınlık Gazetesi bugün dikkat çeken bir anons yayınladı. Birinci sayfada “Abdullah Öcalan nerede, cumartesiyi bekleyin” manşetini yayınlayan Aydınlık’ın cumartesi günü bu soruya ne yanıt vereceği merakla bekleniyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset