95'lik nineden reise selam

95 yaşındaki Hanim Nine, "Reisimize çok selam söyle" dedi.

95'lik nineden reise selam

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, 105 yaşındaki Ayşe Nineyi ardından ise 95 yaşındaki Hanım nineyi ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Bu ziyarette 95 yaşındaki Hanım nine “Reisimize çok selam söyle. Allah’ım O’nu başımızdan eksik etmesin” dedi.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Meryem Sürmen, yoğun Ankara programının ardından Trabzon’a gelerek çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Trabzon’da teşkilat ziyaretlerini sürdüren İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen Çarşıbaşı Kadın Kolları Başkanlığının organize ettiği mahalle başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Daha sonra ise ilçede kurulan kadınlar pazarını ziyaret etti, pazar esnafı ile sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Bayan esnafın sayısının artması temennisi ile kendilerine hayırlı kazançlar diledi.

95'lik nineden reise selam

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Şehit olan hemşerimiz Miraç Kadir Özcan'ın Trabzon'da yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehidimizin emaneti Umay Mina ile vakit geçiren Sürmen, “Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz, tüm şehit ailelerimizin dün olduğu gibi bugün de, yarın da yanında olacağız” dedi.

Çarşıbaşı ve şehit ailesi ziyaretinin ardından Düzköy ilçesine geçen Başkan Sürmen, Düzköy İlçe Kadın Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Her gün birkaç ilçeye giderek çalışmalarını sürdüren Başkan Sürmen, Arsin, Yeşilyalı Mahallesinde “Sandık Bazlı” ev toplantılarına katıldı, ardından ise aynı ilçede yaşlı ziyaretinde bulunarak, hayır dualarını aldı.

95'lik nineden reise selam

REİSE SELAM SÖYLE…

Arsin Fatih Mahallesindeki 105 yaşındaki Ayşe Özbakır ile 95 yaşındaki Hanım Kara’yı evlerinde ziyaret ederek hasbihal eyledi, hayır dualarını aldı. Bu ziyarette 95 yaşındaki Hanım nine “Reisimize çok selam söyle. Allah’ım O’nu başımızdan eksik etmesin.” dedi.

95'lik nineden reise selam

HEP SAHADA OLACAĞIZ.

Trabzon’da çalınmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayacaklarını söyleyen Sürmen, “Biz hep vatandaşımızın ayağına gideceğiz, kendilerini dinleyeceğiz. Seçim olsa da olmasa da biz hep sahada olacağız. Bugüne kadar teşkilat olarak çok güzel işlere imza attık. Makam ve mevkiler geçicidir, önemli olan bulunduğumuz makamda, sorumluluğumuzun farkında olarak vatandaşımıza hizmet edebilmek. Bizim amacımız devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Güzel bir şekilde bayrağı devraldık, bizden sonra gelecek arkadaşlara da inşallah güzel bir şekilde devredeceğiz.” dedi.

95'lik nineden reise selam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset