" Acaba af mı gündeme geldi?"

 CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Üniversite Öğrenci Konseyleri Başkanları’ toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, buradan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın “Birisi devlete karşı suç işlemişse affedilebilir’ sözlerin

" Acaba af mı gündeme geldi?"

 CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Üniversite Öğrenci Konseyleri Başkanları’ toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, buradan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın “Birisi devlete karşı suç işlemişse affedilebilir’ sözlerini nasıl değerlendirdiğine ilişkin soru üzerine Kılıçdaroğlu, “Açıklamasından önce ben Sayın Başbakandan açıklanan tutanaklarla ilgili görüşünü bekliyorum. Bu konuda daha henüz konuşmadı. Neden Sayın Başbakan konuşmuyor. Her olayla ilgili görüşlerini açıklarken haberi yapan gazeteyi açıkça suçlarken neden o tutanaklarla ilgili görüşlerini açıklamıyor Toplumun beklentisi var gündemi çalmaya kaçırmaya kimseni hakkı yoktur. Sayın başbakan çıkıp bu işin ucundaki kinci kişi olarak görüşlerini açıklamalı. O görüşmelerden sonra acaba af mı gündeme geldi bunu da bilmiyoruz” dedi.

Bu süreci nasıl görüyorsunuz? yönündeki soruya Kılıçdaroğlu, “Ben müneccim değilim ki” karşılığını verdi. “Süreç sağlıklı yürüyor mu?” sorusuna ise Kılıçadaroğlu, “Gelişmelerin çok sağlıklı yürüdüğü söylemez biz bu ülkede terör olmasın huzur olsun bütün vatandaşların beklentisi bu. Bunun aksini söyleyemeyiz ama süreç hiç sağlıklı ilerlemiyor” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler