Salih Cora referandum sonuçlarını Haber61'e değerlendirdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: "Bizim beklentilerimiz daha büyüktü ama bizde bundan dersimizi çıkaracağız"

Salih Cora referandum sonuçlarını Haber61'e değerlendirdi

Haber61 / Özel Haber / Tuncay Lakot

Türkiye'nin tarihi bir oylama için sandık başına gittiği bugün Trabzon yüzde 66.50 oranla 'Evet' oyu vererek yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini onayladı. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Trabzon referandum sonuçlarını ve türkiye referandum sonuçlarını Haber61'e değerlendirdi. 


AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora şu açıklamalarda bulundu: "Türkiye yeni bir sisteme merhaba demiştir. Türkiye'de çok önemli bir anayasa değişikliği halk oylamasına sunuldu ve halkımız ekseriyetle oyunu evetten yana kullanmıştır. Yeni bir sisteme,koalisyonun tarihe karışacağı bir Türkiye'ye yarın uyanmış olacağız. Türkiye bu sistemle birlikte geleceğini garanti altına aldı. Krizler artık geride kaldı. Milletimize teşekkür ediyoruz. Demokrasi kazanmıştır. Sandıkta büyük demorkasi dersi verildi. Bizim beklentilerimiz daha büyüktü ama bizde bundan dersimizi çıkaracağız. Partimizden MHP'den diğer siyasi partilerden istediğimiz oyu aldık mı almadık mı bununla ilgili değerlendirmelerde bulunacağız. Bundan sonraki süreç Türkiyenin her yönüyle kazandığı bir süreç olacak. Bunu seçimden önce hep söylemiştik ama birileri sürekli korku impratorluğu havası yaratmaya çalıştı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler