Görevden dönen askerleri taşıyan 'kirpi' aracı devrildi: 11 yaralı

Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı.

Görevden dönen askerleri taşıyan 'kirpi' aracı devrildi: 11 yaralı

Şırnak ile Cizre ilçesi arasındaki karayolunda, görevden dönen askerleri taşıyan kirpi aracının şarampole devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı.

Kaza, Saat 21.30 sıralarında  Kumçatı beldesi yakınlarında meydana geldi. Cudi ile Gabbar dağları arasındaki görev yerlerinden dönen askerleri taşıyan zırhlı kirpi aracı, henüz bilinmeyen nedenle  şarampole devrildi. Kazada kirpi aracı içerisinde bulunan 11 asker yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda asker ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı askerler ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken,

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VALİ AKTAŞ, YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Şırnak ile Cizre ilçesi arasındaki karayolunda, görevden dönen askerleri taşıyan kirpi aracının şarampole devrilip 12 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan kaza sonrası Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Halil Soysal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım ve Sağlık İl Müdür Vekili Uzm. Dr. Esra Şahin, yaralıları hastanede ziyaret etti.

Ziyaret sonrası kazayla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Aktaş, "Görevden dönen jandarma personelimizi taşıyan kirpi diye tabir ettiğimiz bir araç yoldan çıkıp şarampole devrilmiş. Kumçatı Beldemiz ile Güneyce köyü arasında 12 tane jandarma personelimiz hafif şekilde yaralanmış. Arkadaşlarımızın hepsi hastanelere alındı. En hızlı şekilde müdahale ediliyor. Gerekli tetkikleri, tedavileri ve diğer ileri uygulamalar en kısa sürede olacak. İnşallah bütün arkadaşlarımız kısa sürede sağlığına kavuşur, görevlerinin başına döner diye ümit ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler