Sıra Facebook'ta mı?

Beynimize kadar yolu var bu gidişin. Önce youtube kapatıldı. Sonra google grupları kapatıldı. Bir ara wordpress kapatılmıştı. Ekşi Sözlük bile kapatıldı. Şimdi de blogspot kapatıldı. Atatürk ve Adnan Hoca için her gün internet cezalandırılıyor. Yakında sı

Sıra Facebook'ta mı?
Beynimize kadar yolu var bu gidişin. Önce youtube kapatıldı. Sonra google grupları kapatıldı. Bir ara wordpress kapatılmıştı. Ekşi Sözlük bile kapatıldı. Şimdi de blogspot kapatıldı. Atatürk ve Adnan Hoca için her gün internet cezalandırılıyor.

Yakında sıra facebook'a da gelebilir. O yüzden Susma! Sustukça sıra facebook'a gelecek! Korkarız böyle giderse sıra hepimize gelecek!

Unutmayalım ki: Kapatılan platformların hepsi de, bir kurum kuruluş ya da gruba ait olmadan, kişinin kendi başına varolabileceğinin altını çizen, tek düze biri olmaktan ziyade 'benim düşüncem de bu' diyerek farklılıkları yeğ tutan, bireyliğe, düşünce tekilliğine hak tanıyan iletişim mekanları” ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji