Siopis: "Tek hedefim Trabzonspor'un hedeflerini gerçekleştirmek"

Trabzonsporlu oyuncu Siopis basının sorularını cevapladı.

Siopis: "Tek hedefim Trabzonspor'un hedeflerini gerçekleştirmek"

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Manolis Siopis akşam antrenmanı öncesinde açıklamalarda bunlundu.

Siopis şunları söyledi;

Hocamızla aynı fikrîdeyim. Her zaman kendimi yüzde yüz hazır tutmaya çalışıyorum

Geçen senede 2-3 aylık bir dönemde Marek oynamamıştı ben şans bulmuştum. Birçok futbolcu var. Dolayısıyla sorumluluk geçene sene ile aynı olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILMAK İSTİYORUZ

Şampiyonlar Ligine katılmak istiyoruz ama öncesinde Hatayspor maçı var. Bu maça odaklanmış durumdayız. Şampiyonlar ligine ve grup aşamasına katılmak istiyoruz. Grup aşamaları ile kulübe gelecek gelirin farkındayız.

Bakasetas burada oynamaya başladıktan sonra Yunan halkının yüzde 50si Trabzonspor’u tanımaya başlamıştır Bu belgesellerden sonra Yunanistan’da çok fazla bilinmeyen Trabzon herkesin ilgisini çekti.

DOĞUCAN HASPOLAT YORUMU

Bakasetas ile birlikte Kasımpaşa maçlarını izleme fırsatımız oldu. Doğucan’ın ülkedeki en büyük yeteneklerden biri olduğunu düşünüyorum. Süre bulduğunda çok iyi olacağını ve Trabzonspor’a çok güzel gelirler getirebileceğini düşünüyorum.

Benim stilimin İngiltere Premier lige uygun olduğunu düşünüyorum. Hayalim İngiltere ama şuanda Trabzonspor’dayım. Şuanda Trabzonspor’un hedeflerini gerçekleştirmek için mücadele ediyorum. Tek hedefim bu şuanda.

Beni en çok mutlu eden maç Galatasaray ile deplasmanda oynadığımız maç en üzüldüğüm maçta Giresunspor ile içerde oynadığımız Bakasetas’ın penaltı kaçırdığı maç.

Köksal Babayı Trabzonspor’a gelemden önce tanıyordum. Yakın arkadaşlarım benzediğimi söylemişlerdi. Kante gibi bir oyuncuya benzetilmek öyle bir oyuncu ile aynı özelliklere sahip olmak beni çok mutlu ediyor.

Tarz olarak forma olarak baktığımızda geçen sene ile aynı tarzı sürdürüyoruz. Maç maç farklı tarzlar denemiştik. Alnayaspor’a karşı farklı bir tarz göstermiş ve başarılı olmuştuk Ama bizim kendi tarzımı var. Bu da farklılık gösterebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor