Sinop Valisi Karaömeroğlu kaza geçirdi

Sinop Valisi Karaömeroğlu, makam aracının otomobille çarpışması sonucu hafif şekilde yaralandı. Karaömeroğlu'nun yanı sıra kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Sinop Valisi Karaömeroğlu kaza geçirdi

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun makam aracının bir otomobille çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Vali Karaömeroğlu'nun içerisinde bulunduğu Nurullah Çetinkaya yönetimindeki 06 BH 8774 plakalı makam aracı, Ankara-Çankırı kara yolu Ballıca mevkisinde aynı yönde seyreden sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 FZ 5350 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada Vali Karaömeroğlu'nun yanı sıra sürücü ve koruması ile diğer araçta bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vali Karaömeroğlu, yaptığı açıklamada, sağlık durumun iyi olduğunu belirterek, "Kontrol amacıyla hastanedeyiz. Diğer yaralılara da geçmiş olsun diliyorum." dedi.


 

Vali Erol Karaömeroğlu kimdir? 

1970  yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize İlinde, Yüksek Öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 

Kaymakamlık görevine Erzincan Valiliği’nde stajyer Kaymakam olarak başladı. Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Kaymakam Refikliği görevi ve Kilis merkezi ile ilçelerinde Mülkiye Müfettişliği teftiş stajında bulundu. İçişleri Bakanlığı’nda yabancı dil kursuna katıldıktan sonra 8 ay süreyle İngiltere'ye gönderildi. Türkiye'ye dönüşte Ordu Ulubey Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 

84. dönem Kaymakamlık kursuna katılarak, 1997 yılı Temmuz ayında Tokat Artova'da Kaymakam olarak göreve başladı. Sırasıyla Çaykara, İdil, Bozdoğan ve Palu Kaymakamlığı'ndan sonra Batman İli Vali Yardımcılığı görevinde bulundu.  Vezirköprü, Ula ve Şereflikoçhisar Kaymakamlığı sonrasında  Altındağ Kaymakamlığı görevini icra etti.

09.06.2020 tarihli ve 2020/274 sayılı karar,  10.06.2020 tarihli 31151 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Sinop Valiliği’ne atanmıştır. 

Vali Erol Karaömeroğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler