Levent Ustabaşı

Levent Ustabaşı

Silahla nasıl  kulübe girdi?

Gümüşhane’nin huzurunu kimler kaçırıyor?
Bu şehirde ne zaman doğru bir şeyler olmaya başlasa birileri gelip tadını kaçırıyor!
Birileri çıkıp haddi olmayacak şekilde sorumsuzca hareket ediyor! Uzakta aramaya gerek yok! Şehrin içerisinden bunlar…

NERDEYSE HEDEFTİ

Lakin  her ne olursa olsun güvenlik güçleri herşeye hazırlıklı olması gerekir. Ama son yaşanan olaylarda görülüyorki hiç de hazırlıklı değillerdi. Gümüşhane’yi  karanlık ellerin oyun parkına çevirmeye kalkanlara karşı gerekli önemler alınmıyor. Geçen yıl Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, H.K. adlı bir kişinin silahlı saldırı girişimine uğradı. Nerdeyse hedef oluyordu!

CEVAPLANMASI GEREKEN SORULAR VAR

Daha bu olayı unutmadan, geçen gün  Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Vahit Olgun, kulüpte silahlı saldırıya uğradı. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek,  Olgun’un ameliyata bilinci açık şekilde girdiğini doktorların verdiği bilgiye göre hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. İçimiz rahatladı. Başkana geçmiş olsun.Olayla alakalı aklıma  bir sürü soru geliyor.

KULÜBE SİLAHLA NASIL GİRDİ? 
İ.K. adlı sabıkalı kişi daha önce birini öldürmüş bir katil. Pandemi sürecinden dolayı kısıtlı bir tahliye almış. Böyle biri kulübe kadar nasıl girebiliyor? Hadi kulübe girdi başkanın odasına girip nasıl başkanla yalnız kalabiliyor? Böyle sabıkalı biri nasıl silahla rahat rahat dolaşabiliyor? Benim gibi Gümüşhaneliler de merak ediyor. Sahi bu kadar basit mi?

ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZ VAR 

Bir çok Gümüşhaneli Trabzon’da yaşar. Trabzon ile Gümüşhane arasında pek fark yoktur. Orada birşeyler ters gitti mi Trabzon’u da etkiler bu durum… İşte bu nedenle bir çok defa telefonla görüşmelerim oldu. Bir çok kişiden, takipçilerimden okurlarımdan arayıp olayla alakalı düşüncelerini ilettiler. En çarpıcısı ismini veremeyeceğim bir belediye başkanın sözleri oldu. Diyorki; “çoluğumuz çocuğumuz var. Bir daha aday olur muyum bilmem ama eşim bile sokağa çıkarken tedirgin oluyor. Aman dikkatli ol diyor. Gümüşhane’ye hizmet etmek isteyen değerli insanlar evlerine çekilmiş. Bu durumdan rahatsızlar”                                                                

BAŞKAN BU DURUMDAN MEMNUN MUSUN? 

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse bu konularda ne düşünüyor bilemiyorum. Kelkit Cinayetinde taraf olmasını şüphelinin avukatı olmasını eleştirmiş biriyim. Doğru bulmadım. Hala da bulmuyorum! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın böyle konularda ciddi uyarıları olduğunu biliyorum. Şimdi kendisi Gümüşhane’nin şu anki durumundan memnun mu? Ben olsam olmam. Hemde hiç!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR