Siirt Valisi'nden Trabzon'a teşekkür

Siirt Valisi Atik Trabzon'a teşekkür mesajı yayımladı

Siirt Valisi'nden Trabzon'a teşekkür

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 'Kardeş şehir projesi' kapsamında Trabzon'a yaptıkları ziyarette gösterilen misafirperverlikten ötürü teşekkür mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanlığı'nca yürütülen 'Kardeş şehir projesi' kapsamında 16- 19 Şubat 2019 tarihlerinde Siirt’ten Trabzon’a giden kafileye gösterilen samimiyet ve yakın ilgiden dolayı Vali Ali Fuat Atik, teşekkürlerini iletti. Vali Atik, Güneydoğu ile Karadeniz arasında, güzel bir kardeşlik bağının oluştuğunu, bu bağın samimi bir ortamda güçlenerek artığına dikkat çekerek, bu topraklarda bin yıldır birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe, huzur ve barış içinde yaşadıklarını söyledi. Vali Atik, bu tür projelerin ülkenin en doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar kardeşliği, dostluğu ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade ederek, "Projenin her aşamasında bizlere destek veren başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'na, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e, Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon basınına, Trabzon halkına, projede emeği geçen adını sayamadığım tüm kişi ve kuruluşlara Siirt halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler