Sibel Can’ı yıkan haber! Oğlu Engincan Ural’ın düğünü için büyük hazırlık yapmıştı! 1,5 aylık evlilik bitiyor!

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu taze damat Engincan Ural 1,5 ay önce kız arkadaşı Merve Kaya ile masalsı bir düğünle evlenmişti.

Sibel Can’ı yıkan haber! Oğlu Engincan Ural’ın düğünü için büyük hazırlık yapmıştı! 1,5 aylık evlilik bitiyor!

Kayınvalide Sibel Can, oğlunun düğününde eğlenceyi kimseye bırakmayarak, kendisi sahneye çıkmıştı. Çiçeği burnunda çiftle ilgili çarpıcı iddia! Engincan Ural ile Merve Kaya boşanıyor mu? Bir diğer bomba iddia sebebi ise.

Sibel Can’ı yıkan haber! Oğlu Engincan Ural’ın düğünü için büyük hazırlık yapmıştı! 1,5 aylık evlilik bitiyor!

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın Merve Kaya ile evliliği 45 gün sürdü. İkili ile ilgili o iddia magazin gündemine bomba gibi düştü!.

Masalsı bir düğünle 10 Ekim'de dünyaevine giren Engincan Ural ile Merve Kaya'dan şoke eden karar geldi.

Evlilikte 2 ayı bile dolduramayan çiftin ayrılık kararı herkesi şoke etti..

Bu karara özellikle Sibel Can'ın çok üzüldüğü iddia edildi.

Bir diğer iddia ise ayrılığın nedeniyle ilgili..

İddiaya göre Merve Kaya, Engincan Ural'ı aldattı, çift bu nedenle ayrılık kararı aldı..

ENGİNCAN URAL - MERVE KAYA DÜĞÜNÜNDE NELER OLDU?

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural ile Merve Kaya, mutlu birlikteliklerini geçen gün evlilikle taçlandırdı. Bodrum'da yapılan düğüne ünlü isimler akın etti.

oglu-engincan-uralin-dugunu-icin-buyuk-hazirlik-yapmisti.jpg

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN

Engincan Ural ve Merve Kaya çifti, Bodrum'da gerçekleşen rüya gibi düğünle dünyaevine girdi.

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Çiftin düğününe birçok ünlü isim de akın etti.

KAYINVALİDE SİBEL CAN'DAN AİLE POZU!

Bugün bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Sibel Can, aile pozu verdi.

İŞTE SİBEL CAN'IN AİLE POZU!

Bu süreçte gereksiz şeyler için yorulmayacağız. Bazı sahte hesapların dadandığı sayfamdaki yorumları bir süreliğine kısıtlıyorum ama sizinle story'lerde, dm'lerde buluşuruz… Desteğiniz için, dualarınız için sağ olun, var olun

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile nikâh masasına oturdu.

Hakan Ural ve Sibel Can'ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural, evlendi. Çift, Bodrum'daki Villa Maçakızı'nda hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikâhını Bodrum Belediye Başkanı Yardımcısı Ummahan Yurt kıydı..

Engincan Ural'ın nikâh şahitleri arasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de vardı. Evlilik cüzdanını Merve Kaya'ya takdim eden Ömer Çelik, Engincan Ural'a "İki günü unutma; biri 9 Ekim, biri de 14 Şubat" sözleriyle takıldı..

Düğüne sanat, televizyon ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Engincan Ural ve Merve Kaya'nın görkemli düğünü sosyal medyada da çok konuşuldu. Sevenleri çifte 'mutluluklar' diledi.

Merve Kaya'nın Vakko marka gelinlik giydiği düğüne Hakan Sabancı ve Dila Tarkan gibi ünlü isimler katıldı. Çifti bu özel günlerinde ailelerinin yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı.

GELİNİ İÇİN MİLYONLUK HEDİYE

Sibel Can oğlunun düğününde iki kıyafet giydi. Can'ın ilk tercihi yeşil uzun bir elbise olurken, ikinci tercihi pembe mini bir kostümdü.

Ünlü şarkıcı gelinine değeri 1 milyon TL'yi bulan küpelerini hediye etti. Çok konuşulan düğün için çiftin 20 milyon TL harcadığı iddia edildi..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin