Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa ile paylaştığı kareye düştüğü not boğazları düğümledi! Acun Ilıcalı bu sözlere ne diyecek?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı şu sıralarda Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi yaşadığı aşkla anılıyor.

Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa ile paylaştığı kareye düştüğü not boğazları düğümledi! Acun Ilıcalı bu sözlere ne diyecek?

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın birlikteliklerinden kızları Melisa dünyaya geldi. Çiftin yollarını ayırmasıyla Melisa'nın velayeti Ilıcalı'ya verildi. Dün akşam Şeyma Subaşı'nın kızıyla paylaştığı fotoğrafa düştüğü not sosyal medyanın gündemine oturdu. Subaşı paylaşımına, "En kötü his…" sözleriyle başladı. Peki Acun Ilıcalı bu ifadelere ne diyecek? İşte o paylaşım….

Acun Ilıcalı'nın eski eşi aynı zamanda en küçük kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'nın paylaşımı boğazları düğümledi. Paylaşımına düştüğü not ise oldukça düşündürdü… Şeyma Subaşı bir yanında kışı yaşarken diğer yandan da sevgilisi Meedo ile evleneceği ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin