Sevda Demirel estetiklerle bambaşka biri oldu!

Paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Sevda Demirel, yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri oldu.

Sevda Demirel estetiklerle bambaşka biri oldu!

Demirel'in son halini gören takipçileri tanımakta güçlük çekti. Bir dönem cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmeyen Sevda Demirel, paylaşımları ve açıklamalarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

"AMELİYAT GEÇİRİNCE DEĞİŞTİM"

Yakın bir zaman önce TikTok hesabı açarak yayınlar yapan 50 yaşındaki Sevda Demirel, yaptırdığı estetikler bambaşka biri oldu. Son haliyle tanınmakta zorlanılan Demirel, "Sen gerçek Sevda Demirel değilsin" yorumları üzerine yayınladığı videoda "Ben gerçek Sevda Demirel'im. Bir ameliyat oldum, bundan dolayı da değiştim" dedi.

Yüzünü gerdiren Demirel'in son halini gören kullanıcılar, "Tanıyamadım" ve "Ne yaptın kendine?" yorumları yaptı. TikTok'ta sık sık canlı yayın açan Demirel, iddialı kıyafetleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

sevda-demirel-estetiklerle-bambaska-biri-oldu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin