Haber61

Haber61

Şener'e çirkin saldırı

 

 Trabzonspor Kongresi"ne kısa süre kala  kulisler hareketlenirken ,bazı guruplar kongre rüzgarını arkasına alan eski başkan Sadri Şener aleyhinde çirkin bir kampanya başlattılar. Başkan adaylığı gündemde olan sn Sadri Şener ile ilgili  eski tarihli bir gazetede ticari hayatıyla ilgili olarak çıkan haber kupürünü dağıtarak akıllarınca Şener"i yıpratmaya hedefliyorlar.

Bunu kim ya da kimler yaptı? Burası meçhul..

Kimseyi de zan altında bırakmaya hakkımız yok.

Ancak bu küpürü kesip eski başkan Sadri Şener dağıtmayacağına göre şimdi diğer üç aday da zan altında kaldı.

Yani bu olayı organize eden ahlak kanserine yakalanmış kimse ,Trabzonspor"daki başkan adaylarının tümünü büyük sıkıntıya soktu.

Ben kişisel olarak ne sayın İbrahim Hacıosmanoğlu"nun ne Hacı Yıldız"ın ne de mevcut Başkan Nuri Albayrak"ın bu kadar alçakça ve ucuz bir kongre kampanyası yürüteceğine ihtimal dahi vermiyorum.

3 isim de bu kadar ucuz propaganda peşinde olmayacak kadar asil ve Trabzonsporludur. Böyle bir bildiriden haberleri olsa,bunun dağıtılmasına da zaten izin de vermezlerdi.

Trabzon"da 15 Aralık"ta gerçekleşecek olan kongrede birkaç aday yarışacak.

Seçimi kim kazanırsa kazansın. Benim amacım şu; Trabzonspor"a yakışan bir kongre olmalı. Kongre öncesi propagandalarda seviyeli olmalı. Asla da  kalite düşürülmemeli.

Yoksa böyle ahlaksız oyunlarla yürütülen kampanya ,kimseye yarar sağlamaz.

Ahlaksızca belden aşağı vurmak da hiç bir Trabzonsporluya yakışmaz.

 Karadeniz insanı, tarih boyunca hep haksızlığa uğradığına inandığı insanın yanında olmuştur.

Bu bildiriyi kim dağıttı, kim dağıtılmasına müsaade etti, tabii ki bilinmiyor.

 Zaten bunu yapanların biraz cesaretleri olsa, bu bildirileri fare gibi saklandıkları delikten değil de açık açık dağıtırlardı.

 

Bu bildiri Trabzon ve Trabzonspor düşmanlarının elini bir kez daha güçlendirdi. Bir kez daha Türkiye gündemine otururuz şimdi. Maalesef bu bildiriyi dağıtanlar yada organize edenler yedikleri haltın farkında değil ki.

Onlar sadece Sadri Şener"i karalayarak kongrede  avantaj sağlayacaklarını sanıyorlar. Ancak bu bildiri,eski Başkan Sadri Şener"den çok diğer üç adaya zarar verecek gibi. Bana göre öncelikli olarak adaylığını açıklayan  isim, Hacı Yıldız ve sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve mevcut başkan Nuri Albayrak ,acilen bir açıklama yaparak bu bildiriyi dağıtanları şiddetle kınamalı.

Birileri bir miktar para verdi, bu bildiriler dağıtıldı. Birileri az daha fazla verirse bu bildirilire dağıtanlar daha önce dağıttıranların aleyhine dönerler. Bu tip hareketler ne bu organizasyonları yapanlara ne de Trabzonspor"a bir fayda getirir.

Trabzonsporlular “Düello yapar,Pusu atmaz”

Düello asalettir ve  kuralları vardır.Pusu kurmak ise P..şt ların işidir Pusu kurmanın ise kuralı yoktur. İşte bu bildiri düello değil,doğru adıyla  pusu atmaktır. Pusu atan bir topluluğun oylarıyla  Trabzonspor"da yönetilmez

Bir mükemmel anekdotla bitirilelim…

Bir adamı  günah işlediği için taşlayarak öldürecekler.

 Hz Ömer"de  de tesadüfen ordan geçiyor

Ne olduğunu sormuş

“Günah işledi taşlayarak (Recm) öldüreceğiz” demişler

Hz Ömer" de  “İyi o zaman bu insana ilk taşı,hayatında hiç günah işlememiş biri atsın” demiş

Sonuç mu ?

Onu da siz tahmin edin.

Birileri kongre öncesi camiaya küçük menfaatleri için dinamit koyuyor.

Küçük olsun benim olsun mantığı felakete yelken açmaktır.

Ben Sadri Şener"in avukatlığına da soyunmadım Hangi başkan adayı için böyle bir orgaizasyon yapılsa onun içinde aynı tepkiyi gösterirdim.

Ben bildirinin tam metnini okudum,ancak  ahlaki bulmadığım için sizlerle paylaşmıyorum.

Çünkü ben Ahlaksızlığa pirim vermem.

 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.