Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz'de neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizide bu hafta neler olacak? İşte tanıtım

Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz'de neler olacak?

ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Sen Anlat Karadeniz 41. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çekimleri Trabzon'da yapılan ve ilgiyle takip edilen dizinin takipçileri bu hafta neler olacağını merakla bekleniyordu. Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm fragmanı çıktı ve bu haftaya dair ipuçları verildi.

Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm fragmanı ve özeti

Dizide bu hafta Tahir harekete geçiyor ve Nefes ile Yiğit'i kurtarıyor...

Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm özeti

Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.

Dizi konusu;

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler