Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm fragmanı yayınladı!

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Sen Anlat Karadeniz 39. bölümü ile ekranlara geldi. Bu hafta neler oldu? Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm fragmanı yayınladı!

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 39. bölümü ile herkezi ekran başına kilitledi. İzleme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm fragmanı da çıktı. Dizinin hayranları gelecek bölümü şimdiden merakla beklemeye başladı.

Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm fragmanı

Yayınlanan fragmanda Tahir'in kaçmayı sürdürdüüğü görülüyor. İşte fragman;

39. bölümde neler oldu?

Aile darmadağın oluyor

Tahir Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes'tedir. Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

38. bölüm özet

Asiye'nin en mutlu günü

Asiye'nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır. Yiğit'in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret'ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar. Tahir, Nefes'in yaralarını sarmaya kaldığı yerden devam eder. Nefes'in tüm hayalleri Tahir'in kurduğu yuvada gerçek olurken, Vedat hayalleri kabusa çevirmeye kararlıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler