Selahaddin Çebi: "Sayın bakanımızı açılışımızda hemşerilerimizle buluşturacağız"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İlçe Başkanlığı binasının açılışını İçişleri bakanı Süleyman Soylu'nun yapacağını söyledi.

Selahaddin Çebi: "Sayın bakanımızı açılışımızda hemşerilerimizle buluşturacağız"

AK Parti Ortahisar yeni ilçe binası yarın saat 17:00’da düzenlenecek tören ile açılacak. 

Açılışa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Ortahisar ilçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptığı açıklamada “Sayın bakanımızı açılışımızda hemşerilerimiz ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Çebi’nin Haber61’e yaptığı özel açıklamalar şu şekilde;
Ortahisar önemli bir ilçe. 350 bin nüfusu ile bölgenin lokomotifi. Biz ilçe başkanı olduktan sonra ilk hedeflerimizden biri ilçe binasının yenilenmesiydi. Bu partiyi milletimiz kurdu biz tabelasını astık. Sayın Cumhurbaşkanımızın kuruluşta talimatı, parti binalarının şehrin en merkezi yerlerinde, en güzel caddelerinde olacak.
 
Parti binalarının fiziki şartları çok çok önemli. Her dertten her kesimden insanların kolay ulaşabilmesi gerekiyor. Ana cadde üzerinde, asansörlü, gençlik ve kadın kollarına ayrı odalar gibi imkanlar olacak. 

Ortahisar’da güçlü ve dinamik bir yapımız var. Her an seçime hazır gibi sahadayız. Siyasi faaliyetlerde bulunduğumuz gibi istişarelerde de bulunuyoruz.
Biz siyasette bugüne kadar birçok görevde yer aldık. Güzel bir bina bulduk ve açılış için sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun programının uygun olmasını bekledik. Çok yoğun bir programı var, ülkenin ayak basmadık toprağını bırakmıyor. 

Sayın milletvekillerimiz ile görüşmüştük. Bu tarihi belirledik. Hem açılış hem de bir halk ile buluşma olacak.  Hemşerileri ile hasret giderecek. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber