Sefa Yılmaz Sivasspor'a transfer oldu

Trabzonspor'un eski futbolcularından Sefa Yılmaz yeni takımına imza attı

Sefa Yılmaz Sivasspor'a transfer oldu

Trabzonspor'da da bir dönem forma giyen Sefa Yılmaz, takımı Gençlerbirliği'nin küme düşmesinin ardından Sivasspor ile anlaştı.

Süper Lig'de geçen sezonu 65 puanla 5. sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Sivasspor, tecrübeli futbolcu Sefa Yılmaz'ı 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Sivasspor, son olarak Gençlerbirliği forması giyen Süper Lig'in tecrübeli ismi Sefa Yılmaz'ı 2 yıllığına kadrosuna kattığını resmen açıkladı. 

Kırmızı beyazlılar, resmi internet sitetesinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Demir Grup Sivasspor’umuz, Sefa Yılmaz’ı renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor’umuz, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Sefa Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sağ kanatta görev yapan 31 yaşındaki sporcu, Başkanvekilimiz Erdal Sarılar’ın katıldığı imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı.

14 Şubat 1990’da Berlin’de dünyaya gelen Sefa, futbola Tennis Borussia Berlin alt yapısında başladı. Ardından Wolfsburg’un alt yapı kategorilerinde forma giyen Sefa Yılmaz, 2011 yılında Kayserispor ile Türkiye macerasına başladı. Ülkemizde Trabzonspor , Alanyaspor , Gaziantepspor, Boluspor ve Altınordu formasını da giyen Sefa, son olarak Gençlerbirliği’nde görev yaptı.

Kariyerinde 406 maça çıkan Sefa, 63 gol attı ve 50 kez de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor