Koç: Muhalefete anlam veremiyorum

Ak Parti'de Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç çalışmalarını sürdürüyor.

Koç: Muhalefete anlam veremiyorum

24 Haziran seçimleri için artık son viraja girilirken, AK Parti Milletvekili adayları da tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

"Vakit Türkiye Vakti" diyerek yola çıkan Ak Parti'de Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç da gecesini gündüzüne katarak Trabzonlu hemşehrileri ile kucaklaşıyor. Önceki gece Çukurçayır'da esnaf ve halk ile buluşan Koç dün de Mlletvekili ve Milletvekili aday arkadaşları ile birlikte Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Sürmene ve Akçaabat'ta gerçekleştirilen mitinglere katıldı.

Koç "Türkiye'nin geçmişine bakıldığı zaman geldiği nokta Dünya'nın dikkatini çekiyor ve büyümemizi istemiyorlar. Dünya'yı yönetmek isteyen şer güçlerinin Türkiye'nin büyümemesini istemesine anlam verebilirim ancak bu ayak oyunlarına alet olan muhalefete bir türlü anlam veremiyorum. 15 Temmmuz'da ülkenin geleceğini karartmak isteyenlerin oyunlarının bir parçasıı oluyorlar. Bu mücadelenin ülkenin topyekün mücadelesi olduğunu hala idrak edemiyorlar. Ama kim ne yaparsa yapsın bu ülkenin geleceğini karartamayacaklar. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve biz, ardından da halkımız dik durarak onların emellerine ulaşmasına mücadele etmeyecek. Bunu sürekli tekrarlıyorum. Türkiye, Dünya konjonktüründe artık söz sahibi bir ülke olacaktır. Hani Trabzon'umuza özgü sözümüz vardır ya; 'Bize her yer Trabzon' sloganımızın Türkiye için karşılığı 'Vakit Türkiye Vakti'dir" dedi.

Koç: Muhalefete anlam veremiyorum
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler