İnce başkan yardımcılarını açıkladı

Muharrem İnce seçilmesi halinde yardımcılıkları için o isimlere teklif götüreceğini söyledi.

İnce başkan yardımcılarını açıkladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul'da ulusal gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Yeşilköy'de bir otelde düzenlenen kahvaltılı toplantının başında basın mensuplarının kısa bir görüntü aldı. 

Muharrem İnce, 48 günlük bir maratonun sonunda 102 miting yaptıklarını mitinglerine bugün ise Çorlu ve Mersin'de ile devam edeceklerini söyledi. Yarın TÜSİAD ile bir görüşmesinin olacağını aktaran İnce, "Sonra İzmir mitingimiz, cuma günü Ankara mitingimiz var. Cumartesi günü İstanbul mitingi ile kapatıyoruz. 50 günde 107 miting. Herhalde bir rekor kırdık" diye konuştu.  

İşte İnce'nin açıklamasından satır başları:
Yardımcılık teklif ederse, kazanırsa kabul ederim. Ben kazanırsam onlara (Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu) yardımcılık teklifinde bulunacağım. Ekonomi konusunda piyasalara ve topluma güven vererek başarı sağlayacağız.

30 yıldır siyasetin içindeyim. ilk kez farklı kampanya; taşıma yok, masraf yok, Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinden fazla katılım var, okullara öğrencilere baskı yok.

Olağanüstü bir dip dalgası var. Dünya medyasında manşet oluyoruz. 200 ülkenin 100'ünün büyükelçisi randevu istedi. Türk medyası ise sınıfta kaldı.

Restorasyon süreci dedim, bugünkü düzen doğru değil, ama geçmiş de doğru değildi. Geçmişteki parlamenter sistem de iyi değildi. Geçmişe dönmeyeceğiz, düzelteceğiz, tamirat sürecine gireceğiz.

Şu hakkınız yok değerli arkadaşlar; ben cumhurbaşkanı adayıyım. Benim konuşmamı kesip, Binali Yıldırım'ı veremezseniz. O kim? 24 Haziran'da sıradan vekil... Erdoğan'ı geçtim, Binali Yıldırım'ı veriyorsunuz beni kesip, bu dost sitemidir. Benim cumhurbaşkanlığımda en rahat insanlar gazeteciler olacak. Bu seçimi alacağım göreceksiniz. Buna hep birlikte dur diyeceğim, sonu ne olursa olsun dur diyeceğim.

Ömer Halisdemir’in mezarına gittin mi? E gittim, al sana fotoğrafını. Ailesine gittim. Ama Halisdemir’in kardeşi milletvekili adayı olmak istedi senden, sen yapmadın.

2,5 sene görev yaptım, tek maaşla geçinemedim, istifa ettim, geri döndüm memlekete, suç mu bu?

Dersaneye ceza kesilmiş ödemiş miyim ödemişim kime ne. Bu trafik cezası gibi bir şeydir.
Apoletleri sökme sözümün arkasındayım. Emekli ederim demektir. 
30 bin Suriyeli seçmen sonucu etkilemez

30 sene önce yazdığım şiiri yazıyorlar. Çok muhafazakar ya, okusun bir Necip Fazıl'ın şiirlerini, ama onun 5 yıl önceki FETÖ ortaklığını yazmak suç! Keşke zamanım olsa da o şiirleri yeniden yazsam...

Ekonomiyi tartışmıyor, dolar, mutfak demiyor... Ben Recep Tayyip Erdoğan'la TV'lerde tartışmak istiyorum. 80 milyon bizi izlesin...

Erdoğan'a soramayacağınız soruları bana sorun, gazeteciler canına okumalı siyasetçilerin. Tek adamın tahakkümünden çıkmalıyız. 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım...

En acil işimiz hukuk devleti olacak...

Seçilir seçilmez Avrupa turu yapacağım, başkentleri gezeceğim. AB istemese de yapmamız gerekenler var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler