Savunma Sanayii Başkanı Demir duyurdu! 'Milletimize yeni yıl hediyesi'

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, 'Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi' notunu düşerek müjdeli haberi verdi.

Savunma Sanayii Başkanı Demir duyurdu! 'Milletimize yeni yıl hediyesi'

Demir, Uzun Menzilli Hava ve Füze Savunmamız için kilit önemdeki SİPER Ürün-1 Sisteminden Güdümlü Test Füzesiyle 100 km’yi aşan menzildeki hedefin başarıyla vurulduğunu duyurdu.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, katıldığı bir canlı yayında Milli Savunma Projelerini anlatmış, yeni yıla bir müjdeyle girileceğini söylemişti. Hava savunam sisteminde güzel bir haber daha gelecek diyen Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla o müjdeyi duyurdu.

Paylaştığı videoya, 'Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi' notunu düşerek müjdeli haberi veren Demir, Uzun Menzilli Hava ve Füze Savunmamız için kilit önemdeki SİPER Ürün-1 Sisteminden Güdümlü Test Füzesiyle 100 km’yi aşan menzildeki hedefin başarıyla vurulduğunu duyurdu.

Demir paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Savunma sanayiimizden Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi! Uzun Menzilli Hava ve Füze Savunmamız için kilit önemdeki #SİPER Ürün-1 Sisteminden Güdümlü Test Füzesiyle 100 km’yi aşan menzildeki hedef başarıyla vuruldu"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji