Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Satürn - Uranüs açısı 24-04-2017

Zamanın efendisi Satürn ve kuralları yıkan Uranüs, Koç- Yay aksında birbirlerine açı yaparak yeni bir döngüyü başlatıyor. 2017 Aralık sonuna kadar sürecek olan Uranüs-Satürn üçgen açısı birçok kalıplaşmış kuralları yıkıp yerine yeniliklerin geleceği haberini veriyor. Oldukça güçlü etkilere sahip açı kaçınılamaz değişim, dönüşüm sürecini başlatmış bulunuyor. 2002 yılında bilgiyi dağıtan, yayan, Hava elementi olan İkizler- Kova aksında gerçekleşen Uranüs- Satürn açısı, haberleşme ve iletişim alanında kendini göstermişti. İnternet ve cep telefonlarının daha etkin halde hayatımıza geçmesi ve takip eden zamanda Facebook’ un haberleşme ağı gibi dünyaya yayılması yine Uranüs-Satürn açısı ile gerçekleşmişti. 2003 yılında Satürn’ün Yengeç burcu transiti sırasında Balık burcundan aldığı Uranüs etkisi, Aile birliği ile ilgili reformlar yapmış, koca evin reisliğini kaybetmişti. 2009 Satürn Başak burcundan geçerken yine Balık burcunda ilerleyen Uranüs’le açıya girmiş, iş dünyasında çalışma koşulları ile ilgili yeni döngü başlatmıştı. Türk lirası sıfırları atmış ve çoğu kuralların yenilenmesine ışık tutmuştu. 2010 Temmuz ayı, Satürn Terazi transiti Koç burcunun ilk derecesinden yine Uranüs’ten açı alarak yeni oluşumlar getirmişti. İstanbul Kültür başkenti olmuş, Anayasa değişikliği için ilk referandum yapılmıştı. Uranüs -Satürn açısı şimdi; Ateş elementi olan Koç- Yay aksında gerçekleşiyor. İlk etkisini 20 Aralık 2016 da göstermeye başlayan açı; 12 Mayıs 2017 tarihinde 26 dereceden, Mars ağırlamalı Merkür ile birlikte harekete geçiyor. O gün Ay’ında Yay burcunda olması, Yay burcu konularında ki hassasiyeti önemle arttırıyor. Kuzey Ay düğümünün de Aslan burcunda olması gelişecek olayların ileri safhalara taşınacağını gösteriyor. Ateş elementinde olan üçgenler; heves, benmerkezcilik, düşüncesizlik ve cesaret dürtüsünü arttırır. Astroloji ile ilgilenenler iyi bilirler ki Yay burcunun sembolü gökyüzüne doğru yükselen bir oktur. Sembol; bilincin ileriye çok ileriye gidişine işaret ederken, Uranüs- Satürn Üçgeni yeni bilincin ve değişimin oldukça güçlü olacağına dikkat çekiyor. Astrolog Sue Tompkins Açılar kitabında yine bu açı kalıbını anlatırken şöyle özetlemiştir.

Tedbirli reform

Değişim zamanları

Otoritede kırılma

Beklenmeyen frenlenmeler

Kontrollü değişim

Otoriteye karşı isyan

Yeniçağ

Geleneklerden ayrılma

Yay burcunda gerçekleşecek olan üçgen açı; bu maddelerin kolay akarak hayatımıza gireceği vurgusunu taşıyor. Yay burcu denilince ilk olarak inançlar ve din öne çıkar. Uluslar arası konular, Dış ticaret, Akademi, Yasalar, Hukuk, yayıncılık ve yabancılarda kapsamı alanındadır. Temsil ettiği kişiler ise; Yargıçlar, Milletvekilleri, Ruhani liderler (din adamları), Avukatlar, Eğitmenler, Üniversite öğrencileri ve zengin kişiler.2017 Aralık sonuna kadar tetiklenerek tamamlanacak olan Satürn -Uranüs üçgen açısı köklü değişim yaparak tüm Dünyada etkisini gösterecek ve hepimizin hayatına dokunacak.

Yükselen Koçlar: Yeni bilinç ve yeni inançlar

Yükselen Boğalar: Yeni sorumluluklar

Yükselen İkizler: İlişkilerde yeni bakış açısı

Yükselen Yengeçler: Yeni beslenme ve yeni tedavi sistemi

Yükselen Aslanlar: Aşkta kalıpları yıkma

Yükselen Başaklar: Temel inançların değişimi

Yükselen Teraziler: Yeni fikirler, yeni zihinsel enerji

Yükselen Akrepler: Yeni bilgiler, yeni öğretiler

Yükselen Yaylar: Yeni oluşumlar, yeni şartlar

Yükselen Oğlaklar: Yeni bilinç, yeni psikoloji

Yükselen Kovalar: Yeni projeler, yeni arkadaşlar

Yükselen Balıklar: Yeni hedefler

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR