Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Satürn oğlak burcunda (Yeni dünya düzeni) 09-12-2017

20 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 07: 22 de Satürn gezegeni, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Oldukça önemli ve kadersel değişiklikler getirecek olan Satürn transiti; 20 Aralık 2020 yılına kadar Oğlak burcunda ilerleyerek yeni döngüsünü tamamlayacak. Ankara’ ya göre çıkarılmış haritada; transitin başladığı saatte ufuk çizgisinde Oğlak burcunun yükseliyor olması ve o gün yine Ay’ın Oğlak burcunda bulunması; Devlet ve bürokrasi ile ilgili gelişecek olayların ciddiyetine önemle vurgu yapıyor. Merkür günü, Merkür saatinin de başlayacak olan transit, Yazışmaların, haberleşmenin, eğitim ve anlaşmaların da öne çıkacağına dikkat çekiyor.

Astrolojide Satürn gezegeni; Disiplini, sorumlulukları, zorlukları ve en önemlisi hayatımızda emek verip temelini oluşturduğumuz alanları işaret eder. Kişisel haritamızda Satürn hangi evimizde ise orada disipline olur ve zorluk yaşarız ama hayatımızın temellerini de orada oluştururuz. Güçlü bir Satürn, güçlü bir evde olunca kişiye, yapacağı mücadeleler için kazanacak enerjiyi verdiği gibi iyi bir konuma da gelmesi için sağlam fırsatlar çıkacağına işaret eder. Burçlar kuşağında ki döngüsünü yirmi dokuz yılda tamamlayan Satürn; her bir burçta yaklaşık iki ya da üç yıl kalarak o burcun ve evin konusu ile ilgili yeniden yapılandırma yapar ve gider. Yani transit, Natal haritamızda hangi evimizden geçiyorsa orada yeni temeller attırır ve yeniden düzenler. Satürn şimdi Oğlak burcu transiti ile hepimizin hayatında ki ana konuyu değiştirecek ve yeni yapılanmalar getirecek. (Daha önceki Satürn Yay burcunda transiti yazımı okuyabilirsiniz.)

Oğlak burcu; Burçlar kuşağında Devlet, Bürokrasi ve İş Dünyasını temsil etmektedir. Temsil ettiği kişiler ise Yaşlı erkekler, işçiler, madenciler, çiftçiler, İnşaatla uğraşanlar, mühendisler ve Museviler olarak geçer. Görüş odur ki; sayılan kişiler ve mesleklerde çalışanların hayatlarında, yeni düzenlemeler haricinde birçok sonlanmalarında olacağına işaret ediyor.

2020 yılı sonuna kadar sürecek Oğlak burcu transiti. Oğlak ve yükselen Oğlakların dışında, Yengeç burçları, Terazi ve Koç burçlarının hayatlarında önemli yapılanmalar yaparken, Başak ve Boğa burçları yenilenme sürecine daha kolay adapte olacaklar. Akrep ve Balıklar biraz emek sarf ederek yeni şartlarını elde ederken, İkizler ve Aslan burçları krizli ve baskılı dönemlerden geçecekler. Kova ve Yaylar ise biraz psikolojik testlere tabi kalabilirler.

Satürn, Oğlak burcu transiti, ilk etapta; Yeni Dünya düzeni ile gelişecek şartları önemle öne çıkarıyor. Ocak 2018 de başlayacak transitin etkileri tüm Dünyada olduğu gibi bizde de Devletin tepesindeki değişimi gündeme taşıyacak. Birçok ülkenin yönetiminde olan Devlet adamları Oğlak burcu Satürn transiti ile birlikte bir şekilde bulundukları görevlerinden ayrılacaklar. 2018 yılı sonuna kadar olan dönem daha çok Belgeler, yazışmalar, haberleşme ve yeni anlaşmalar ile öne çıkacağını gösteriyor. Medya sektöründe önemli el değiştirmeler söz konusu . Belli başlı yayın teşkilatları satılma sürecinde olacak. Bu yıl, Sporda olacak başarılar hepimize gurur verecek. Tıp alanındaki gelişmelerin odağında ise çocukların olacağını görüyoruz. Kemik, cilt, diş, yara ve kırıklarla ilgili sağlık sorunlarının da ön sıralara yer alacağını vurgulayan Satürn Oğlak burcu transiti, Dünyada olabilecek şiddetli depremleri de haber veriyor. Hava yolları ile ilgili elde olmayan birçok tatsız olayların üzücü yanlarını hafifletecek önlemlerin alınacağını umuyorum. Ve yine 2018, Kadın hakları ile ilgili konuları gündeme taşıyarak, birçok konuda yaptırım sağlayacak. Özellikle Eylül ayı civarı başlayacak değişim, ortaklıklarla ve açık düşmanlarla ilgili önemli radikal dönüşüm sürecini başlatacak.

2018 Aralık ve 2019 Aralık arası ölüm ve suikastlar yılı olarak geçiyor. Savaş ve toprak bütünlüğünün ön plana çıkacağı bu yıl üzücü gelişmeleri de beraberinde getireceğe benziyor. 2019 YILI EKİM AYI İLE BİRLİKTE TÜRKİYE BİR DÖNEMİ KAPATIYOR. Ayrıca bu dönem Müzik ve sanatla ilgili yenilenme yılı olarak da önümüze çıkıyor. Çalgıcı takımyıldızından (Lyra) geçecek olan Satürn; Müzik ve sanatla ilgili konularda yeniden yapılanmalar getirirken bizlere yeni şarkılar ve yeni bestelerle dönecek. Oğlak burcunun yönetici gezegeninin Satürn’ ün etrafını oluşturan halkanın bir plak ya da bir CD ye benzemesi tesadüf olmasa gerek. Çünkü; Çalgıcı takımyıldızında olan Vega yıldızı müzik ve sanatla betimlenir ve önemli sanatçıların haritalarında Oğlak burcu vurgusu dikkat çeker. Örnek olarak Elvis Presley ve Barış Manço’ yu verebiliriz. 2019 ve 20 yılları sanat ve sanatçıların içinde olacağı ciddi ve kalıcı süreci gösteriyor.

Ve 2019 Aralık -2020 Aralık dönemleri; Yeni partilerin, yeni oluşumlar için güvenoyu almaları çok tartışılabilir. Satürn Oğlak burcunun son derecelerine girdiğinde Hukuki bir sürecide başlatmış olacak. Kalıcı koşullar ve kanunlar, evlilikle ilgili birçok yeniliklerin yanında, açık düşmanlarımızla ilgili sorumlulukların alınacağı ve anlaşmalarda gündemde yer alacak. Yaklaşık 2018 Mayıs aylarında gerçekleşecek olan Uranüs’ ün Boğa burcuna geçişi ile, Finansal konular dahil topraklarımız ve yerleşimle ilgili bir çok yeni oluşum güncellenerek bir şekilde hepimizin hayatına dokunacak.

Satürn Oğlak burcu transiti her ne kadar sert ve kalıcı değişime işaret etse de biz kendi bütünlüğümüz ve birliğimiz için yine dimdik duralım.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.