Samsun'da operasyon! Tarihi eser Kur'an-ı Kerim'ler ele geçirildi

Samsun'da KOM polisi tarafından bir iş yerine yapılan baskında 4 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen Kur'an-ı Kerim, silah ve mermi ele geçirildi.

Samsun'da operasyon! Tarihi eser Kur'an-ı Kerim'ler ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele çerçevesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları takip ve çalışmalar doğrultusunda, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'ndeki bir iş yerine ve ikamete baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda 2 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 2 adet tabancaya ait şarjör, 97 adet değişik çaplarda tabanca fişeği, 4 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen Kur'an-ı Kerim ve 2 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen metal objeler ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli T. Y. hakkında 6136 SKM ve 2863 SKM suçlarından yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel