Samsun'da motoru devrilen lise öğrencisine araç çarptı

Samsun'da okula giderken motosikletin devrilmesi sonucu başka bir aracın çarptığı lise öğrencisi ile yaralı öğrenciye yardım eden, yaya yaralandı.

Samsun'da motoru devrilen lise öğrencisine araç çarptı

 Hastaneye kaldırılan yaralılardan lise öğrencisinin duran kalbi hastanede çalıştırıldı.

Kaza, Samsun'un Kadıköy Mahallesi Şehit Korhan Ekiz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise 11. sınıf öğrencisi K.E.A. (16) idaresindeki 48 HP ... plakalı motosikletiyle evinden okula giderken motosikletin kayması sonucu düştü.

Bu sırada G.R.O.  adlı yaya kaza yapan lise öğrencisine yardım etmek istedi. Bu sırada Y.S.  idaresindeki 55 SF ... plakalı hafif ticari araç yavaşlayınca arkadan gelen S.K idaresindeki 55 BDJ ... plakalı araç, 55 SF ... plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 55 SF ... plakalı araçta K.E.A. ve yaya G.R.O.' ya  çarptı.

Kazada yaralanan liseli genç ile yaya ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Liseli K.E.A.'ın kalbi durdu. Hastanede müdahale ile duran kalbi çalıştırılan Apaydın, ameliyata alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Samsun'da-motoru-devrilen-lise-öğrencisinde-araç-çarptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler