Samsun'da facianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldı

Samsun'da akaryakıt istasyonunda yakıt aldıktan alev alan minibüs görevlilerce itilerek uzaklaştırıldı. Facianın eşiğinden dönülen olay anbean kameraya yansıdı.

Samsun'da facianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldı

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı kenarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.K. idaresindeki 55 ABP ... plakalı minibüs mazot aldıktan sonra sürücü aracı çalıştırmak istedi.

Bu sırada aracın motor kısmından yangın çıktı. Akaryakıt istasyonu görevlileri aracı iterek pompaların yanından uzaklaştırdı ve muhtemel bir faciayı önledi. Daha sonra da motoru saran alevleri yangın söndürme tüpleri ile söndürerek minibüsün tamamen yanmasına engel oldu.

Minibüsün itilmesi ve görevlilerin koşturup söndürme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Akaryakıt istasyonu Müdürü Hikmet Şimşek, olaya anında müdahale ederek yangını söndürdüklerini söyledi.

facianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldıfacianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldıfacianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldıfacianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldıfacianın eşiğinden dönüldü! Yakıt alan araç alev aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel