Ümit Özdağ Karadeniz'e geliyor

Muhalif MHP'lilerden Ümit Özdağ, Karadeniz turunda.

Ümit Özdağ Karadeniz'e geliyor

Anayasa referandumunda Hayır cephesinde olan ve MHP'den ihraç edilen milletvekili Ümit Özdağ, Karadeniz turu kapsamında Samsun'a gidecek. 

16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylaması için Türkiye'nin her yerinde çalışma yapan Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, bu kapsamda Amasya'nın Merzifon ilçesi temaslarının ardından Samsun ve ilçelerinde ziyaret ve toplantılarda bulunacak.

Program dahilinde 7 Nisan Cuma günü 15.30'da Vezirköprü'de esnaf ziyareti yapacak olan Özdağ, 18.30'da Havza Meydanı'nda halka seslenecek. 8 Nisan Cumartesi günü saat 09.00'da ise Atakum'da bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Özdağ, sonrasında ise Terme Meydanı'nda yine halka seslenecek. Ardından çalışmalarına devam etmek üzere Ordu'ya geçecek.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler