Trabzonlular Samsun'da buluştu

Trabzon Platformu El Ele Buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Trabzonlular Samsun'da buluştu
Trabzon Platformu El Ele Buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
 Derebahçe Sosyal Tesisleri'ndeki buluşmaya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrullah İskenderoğlu, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt, hakim ve savcılar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede geleneksel yemekler sunulurken, geceye katılanlar yerel müzik eşliğinde horon tepti.
DEĞERLER ÜRETİYORUZ
 
Programın açılış konuşmasını yapan Trabzon Platformu Düzenleme Kurulu Sözcüsü Yrd. Doç. Dr. Habip Muruz, "Türkiye'nin neresine giderseniz gidin sivil toplum örgütlerinin bu tür organizasyonlar düzenlediğini görürsünüz. Biz de Samsun'da yaşayan Trabzonlular olarak bu şehir için hayatın her alanında önemli değerler üretiyoruz. Bu girişimci kitleye yeni bir heyecan yaratmak istedik. Bu düşüncemizi Samsun'un etkili amiri konumundaki kişilerle paylaştık ve ciddi destek gördük. Ayrıca birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde böyle bir organizasyon yapmak çok önemli" dedi.
TAŞIN ALTINA ELİNİZİ KOYDUNUZ
 
Programda bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu buluşma ilk kez gerçekleşti. Her şeyin ilki, İlkadım'da başlıyor. Burada çok değerli işadamlarımız var. Her biri bu şehir için hep bir katma değer yaratmış kişilerdir. Siyasi partilerde, sivil toplum kuruluşlarında hep aktif rol almışlardır. Yani Trabzonlu hemşehrilerimiz fedakarca çalışmış, taşın altına eline koymaktan çekinmemiştir. Bu platformun kurulmasına öncülük eden herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPSİNİZ
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, Trabzonluların Samsun'da önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Yatırım yaparak istihdam sağlayan sizler, şehrin sosyal faaliyetlerinin de içinde bulunarak dernekler de, vakıflar da görev alıp fakiri fukarayı, garibi gurabayı gözetip destek oldunuz.
 
Şehrin genel ve yerel siyasetinde de aktif rol üstlenen hemşehrilerimiz sorumluluktan kaçmadan, kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyerek, kimsenin olmadığı zamanlarda bile zorluklara göğüs gererek sivil toplum kuruluşlarında yer aldınız. Değerli hemşehrilerim, düzenlemiş olduğunuz bu toplantı ile bir araya gelme, birbirimiz ile hasbihal etme fırsatı bulduk. Bu vesile ile bu toplantıyı düzenleyen ve katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler