Sokakta oynayan bir çocuğu öldüren diğerini yaralayan kişiye 38 yıl!
Samsun’da bir kişiye düzenlenen pompalı tüfekli saldırıda sokakta oynayan 3 yaşındaki çocuğun ölümüne, 7 yaşındaki çocuğun da yaralanmasına sebep olan şahıs mahkemece toplam 38 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun
15.09.2020, 16:09

Olay, 17 Haziran 2017’de Samsun’un Canik ilçesi Bedediyeevleri Mahallesi Aşıklar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu Ali K. (47) bacaklarından, sokakta oyun oynayan Irak uyruklu 3 yaşındaki Abdurrahman Saleh Khalıd Al-Atallah kafasından, 7 yaşındaki Berat Ü. ise bacaklarından vurularak yaralandı.
U.V., Ali K.’yi öldürmeye teşebbüs suçundan 9 yıl 2 ay, R.C. de Ali K.’yi öldürmeye teşebbüs suçundan 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Y.S. ve A.K. ise beraat etti.