Şehidin eşi kız çocuğu dünyaya getirdi

Samsun'da Şehidin eşi bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Şehidin eşi kız çocuğu dünyaya getirdi

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına düzenlenen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un, hamile olan eşi Özlem Elibol bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

26 Şubat'ta İdlib'de rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şükrü Elibol, baba olmaya hazırlanıyordu. Eşi şehit olduğu zaman 8 aylık hamile olan Özlem Elibol, bu sabah Bafra Devlet Hastanesine götürüldü. Doğum servisine alınan Elibol, 3 kilo 100 gram ağırlığından 1 kız çocuğu dünyaya getirdi. Çocuğa Zeynep ismi verildiği öğrenildi.

Özlem Elibol'un, eşi Şükrü Elibol’un şehit olmadan önce aldığı ve üzerinde Zeynep yazan elbiselerin fotoğraflarını sosyal medya hesabında “Babasının kızına hediyeleri“ şeklinde paylaşmış ve yürek burkmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel