Samsun'un kuş hırsızı yakalandı

Samsun'da evlerin çatı katından kuş çalan şüpheli yakalandı. Bulunan kuşlar sahiplerine teslim edildi.

Samsun'un kuş hırsızı yakalandı

Samsun'da evlerin çatısından muhabbet kuşu, papağan ve güvercin çalan Burak Ç. (39), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kuşlar ise sahiplerine teslim edildi.

İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde Fatma K., Cemal K. ve Tarık B.'ye ait evlerin çatı katlarındaki kafeslerden 42 muhabbet kuşu, 9 papağan ve 30 güvercin çalındı. Şikayetler üzerine harekete geçen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan araştırmada şüphelinin Burak Ç. olduğunu tespit etti. Ekipler, Burak Ç.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Bulunan kuşlar ise sahiplerine ulaştırıldı.

Samsun'un kuş hırsızı yakalandı

POLİSLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Polislerden, 4 papağan ve 8 muhabbet kuşunu teslim alan Tarık B., "Kuşlarım evimin çatısında kilitliydi. Değerleri 10-15 bin civarındaydı. Çatıya çıktığımda kuşlarımın çalındığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Onlar da hemen inceleme başlattı. Kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Samsun'un kuş hırsızı yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel