Samsun'dan yerli otomobile tam destek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Yerli otomobil Samsun'da üretilsin istiyoruz. Bununla ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veririz” dedi. 

Samsun'dan yerli otomobile tam destek!
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda ekonomik kalkınmanın sağlanması için büyük adımlar atıldığına dikkat çekti. Başkan Yılmaz konuşmasında, “Ülkemiz şu günlerde belki zor zamanlar geçiriyor olabilir. Ama hükümetimizin başlattığı her çalışma güzel bir geleceğin teminatıdır. Şu an Afrin'de teröristlere karşı verilen mücadele de bunlardan birisidir. Rabb’im Afrin’de görev alan askerlerimiz başta olmak üzere tüm asker ve polisimizi korusun. Ülkeler ekonomik refahın yükselmesiyle birlikte gelişir. Biz de bu doğrultuda çabalıyoruz. Benim tek derdim Samsun’un ekonomisini ve ihracatını arttırmak. Türkiye’nin dört bir yanında büyük çalışmalara imza atılıyor. Sizler de bu işin içinde büyük birer değersiniz. Biz üretelim, çaba harcayalım hem kendimiz kazanalım hem de ülkemiz kazansın diyen çok az. Sizler bu azınlık gruptasınız. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yerli otomobilin Samsun'da üretilmesi için girişimlerde bulunulduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bugün bize ev sahipliği yapan SAMPA Otomotiv dünyanın dört bir yanına otomobil parçaları ihraç eden köklü bir firma. Bu firmada yerli otomobil üretiminde kullanılabilecek onlarca kalem ürün var. Ülkemizin yerli otomobil projesinde bu firmanın da yer almasını canı gönülden istiyorum. Yerli otomobil Samsun'da üretilsin istiyoruz. Bununla ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği veririz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler