Samsun'da yangın

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yangın meydana geldi.

Samsun'da yangın

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde çıkan yangında 2'si hasta 7 kişi dumandan etkilenerek hastanelik olurken, kargaşadan yararlanan bir hasta ise hastaneden kaçtı. 

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde bulunan yeni yapılan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinin 5. katındaki hasta odasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasta yatağının tutuşması sonucu çıkan yangında alev ve dumanlar bir anda etrafı sardı. Hastane görevlileri hastanede bulunan hastaları kısa sürede binadan tahliye etti. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek büyümeden söndürdü. Yangında 2'si hasta 2 özel güvenlik görevlisi, 1 kat görevlisi ve 1 tane de servis elamanı olmak üzere toplam 7 kişi dumandan zehirlendi. Zehirlenenler 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yangın sırasında kargaşadan yararlanan bir kadın hasta ise hastaneden kaçtı. Polis kaçan hastayı bulmak için çalışma başlattı. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler