Samsun'da tır devrildi: 1 yaralı 

Tırın önüne çıkan araca çarpmaması ve o sırada yoldan geçen başka araçların üzerine de devrilmemesi olası bir faciayı önledi 

Samsun'da tır devrildi: 1 yaralı 

Samsun'da önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapan tır devrilirken, tırın başka araçlara çarpmayıp üzerilerine devrilmemesi sonucu faciadan da dönüldü. 

Kaza, Canik ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Çevre Yolu Anadolu Bulvarı'nda meydana geldi. Edirne bilgiye göre, Kırşehir'den Samsun'a araba lastiği getiren İlker Doğan (27) idaresindeki 06 DL 9161 çekici ve 40 AJ 572 dorse plakalı tır, aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için çevre yolundan çıkıp yan yola girdi. Kazada tırın çekicisi devrilirken, tır sürücüsü kazada sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Tırın önüne çıkan araca çarpmaması ve o sırada yoldan geçen başka araçların üzerine de devrilmemesi ise olası bir faciayı önledi. 

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Samsun'da tır devrildi: 1 yaralı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler