Samsun'da ‘Sizi Bekleyenler Var’ etkinliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası sebebiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Samsun'da ‘Sizi Bekleyenler Var’ etkinliği

Samsun'da Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı organizasyonuyla yapılacak ‘Sizi Bekleyenler Var’ etkinliği 6 gün sürecek.

18 Mart Cumartesi Günü Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yaşlılar etkinliği Şeyh Sadi Tekkesi ve Kuvai Milliye Müzesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi ziyaretiyle başlayacak. Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde Samsun Fotoğraf Sanatçıları Derneği sanatçılarının seçkin fotoğraflarının ve huzurevi sakinlerinin ürettiği el yapımı hobi ürünlerinin sergileneceği Yaşam ve Yaşlılık Temalı fotoğraf sergisi ile ‘Yaşam Boyu Üretim’ hobi ürünleri sergisinin açılışı yapılacak. Aynı gün eğlence programı düzenlenecek.

Salı günü huzurevinde Kur’an-ı Kerim, mevlit ve dua programıyla devam edecek yaşlılar haftası etkinliği kapsamında Çarşamba günü Kuş Cenneti Doğa Gezisi ve Piknik Programı, Perşembe ve Cuma günü kreş, anaokulu, ilkokul, sivil toplum kuruluşları, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri, 7’den 77’ye Yaşam etkinliği ile yaşlılarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler