Samsun'da iki kişi boğuldu!

Samsun’un Bafra ilçesinde girdiği denizde kaybolan genç ile onu bulmak denize giren arkadaşı boğularak hayatını kaybetti.

Samsun'da iki kişi boğuldu!

Olay, ilçe merkezine 17 kilometre mesafede bulunan Koşu sahilinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Atakum’da faaliyet gösteren yaz Kur’an kursu öğrencileri hocalarıyla birlikte gezmeye Koşu sahiline geldi. Burada denize giren Mehmet Reşit Kaçkar(16) kayalıkların arasında kayboldu. Arkadaşları sahilde bulunan vatandaşlardan yardım istediler. Deniz kenarında bulunan vatandaşlar tarafından Mehmet Reşit Kaçkar sudan çıkartıldı. Arkadaşının sudan çıkartıldığı görmeyen Salih Karabulut da kayalıkların arkasından arkadaşını bulmak için denize girdi. Arkadaşını bulmak isteyen Salih Karabulut dalgalarda kayboldu. Denizde kaybolan Salih Karabulut da vatandaşların yardımıyla kayalıkların arasından çıkartılarak durum 112 ve jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Samsun’dan hava ambulansından yardım istedi. Denizden çıkartılan Mehmet Reşit Kaçkar ve arkadaşlarının boğulmasını gören ve fenalık krizi geçiren Ömer Faruk Şimşek (15) 112 Acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mehmet Reşit Kaçkar ise hava ambulansıyla Samsun Ondokuz Mayıs (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi. Devlet hastanesine kaldırılan Mehmet Reşit Kaçkar ve hava ambulansıyla Ondokuz Mayıs (OMÜ) Tıp Fakültesine sevk edilen Salih Karabulut hayatını kaybetti.

Olayla ilgili cumhuriyet savcısı tarafından soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler