Samsun'da ceset bulundu! Trabzon'a gönderildi...

Sahile ceset vurdu

Samsun'da ceset bulundu! Trabzon'a gönderildi...
Samsun'da denizde sahile vurmuş halde bulunan erkek cesedinin kimliği tespit edilemezken, ceset kesin ölüm sebebinin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde deniz içinde ceset fark eden temizlik işçileri durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polisler denizin içinde sahile vurmuş yüzüstü yatar halde, üzerinde giysileri ve ayakkabısı bulunan 45-50 yaşlarında bir erkek cesedi ile karşılaştı. Polis tarafından sudan çıkarılan ceset, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kimlik tespiti ve otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kimliği tespit edilemeyen ve yaklaşık 48 saat önce ölmüş olabileceği değerlendiren ceset, savcının talimatı doğrultusunda kesin ölüm sebebinin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel