Öğrenciler kedi kasabasında gezdi

Samsun Bafra Galip Öztürk Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kedi Kasabası'nı gezdi. 

Öğrenciler kedi kasabasında gezdi
Samsun'da Galip Öztürk Ortaokulu İngilizce öğretmeni Pınar Gültekin öncülüğünde “Çok Yönlü Eğitim, Kalıcı Öğretim Projesi" kapsamında Türkiye’deki en modern barınak olarak gösterilen Kedi Kasabası'nı ziyaret ettiler.

Sahip çıkmanın sahip olmaktan daha güzel bir şey olduğunu yaşayarak öğrenen öğrenciler unutamayacakları dakikalar yaşadı. 22 öğrenci öğretmenleri eşliğinde yaptıkları gezi sayesinde güzel bir gün geçiren öğrenciler, kedi ve köpeklerle yakından ilgilenerek onları sevdiler. Kedi Kasabasında doğal yaşam alanları hakkında bilgiler almak ve hayvan sevgisini kazanmak amacıyla bulunan öğrenciler doyasıya eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel