Mezar ziyaretine giderken takla attılar

Samsun'da mezar ziyaretine giden aile kaza yaptı.

Mezar ziyaretine giderken takla attılar

Samsun'da mezar ziyaretine giden anne ile oğlunun içinde bulunduğu otomobilin takla atarak tarlaya yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı. 

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Bafra ilçesinde ikamet eden Eren Aydoğan (35), annesi Bahar Aydoğan (65) ile birlikte Tekkeköy ilcesi Büyüklü Mahallesi'ne anneannesinin mezarını ziyarete gitmek için yola çıktı. Eren Aydoğan idaresindeki 55 ST 922 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak yoldan çıkıp tarlaya yuvarlanıp ters döndü. 

Kazada, otomobil sürücüsü Eren Aydoğan ile annesi Bahar Aydoğan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç sürücüsü Eren Aydoğan'ın Fransızca öğretmeni olduğu ve yedek subay olarak İstanbul'da vatani görevini yaparken askerden yeni geldiği öğrenildi. 
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler