Meslekten ihraç edilen polis memuru intihara kalkıştı

Samsun'da 2018 yılında araç park kavgası nedeniyle tartıştığı bir kişiyi öldürmekten cezaevine giren polis memuru, cezaevinden çıktıktan sonra bunalıma girdi. Meslekten ihraç edilen eski polis memuru bir binanın tepesine çıkarak intihara kalkıştı.

Meslekten ihraç edilen polis memuru intihara kalkıştı

Samsun'da 2018 yılında araç parkı yüzünden çıkan kavgada, aracının içinde darp edildiği için tabancayla ateş açarak 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olup yargılandığı mahkemece hapis cezasına çarptırılan ve geçen yıl yattığı cezaevinden çıkan eski polis, girdiği bunalım sonucu bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Saathane Meydanı’nda 9 Temmuz 2018’de meydana gelen olayda, o zaman İlyasköy Polis Merkezinde görev yapan polis memuru Adem Y.(45), eşi Aynur Y. (35) ile birlikte alışveriş yapmaya gitti.

Adem Y. aracını bir unlu mamulleri dükkanı önüne park edip aracın içinde beklerken eşi Aynur Y. da yakında bulunan manava meyve almaya gitti.

Bu sırada araç parkı yüzünden polis memuru ile iş yeri sahipleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine aracının içinde darp edilen polis memuru Adem Y., tabancasını ateşledi.

Olayda unlu mamuller iş yerinin sahibi Rasim S. (34) ile Fatih Ç. yaralandı. 112 acil servis ekiplerince ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Rasim S., hayatını kaybetti.

Olaydan sonra tutuklanan polis memuru Adem Y. yargılandığı Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesince 13 Mart 2019 tarihinde 'tahrik altında adam öldürmek' suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevinde yaklaşık 2 yıl kalan ve meslekten ihraç edilen Adem Y., geçen yıl şartlı salıvermeden cezaevinden tahliye oldu.

Adem Y., bunalıma girerek, bugün bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Boynuna bağladığı ipi binaya bağlayan ve ardından da eline bıçak alan Adem Y. için olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden de canlı yayın yapan Adem Y.'yi ikna etmek için ayrıca müzakereci polis de olay yerine gönderildi.

1 saat 40 dakika çatıda kalan Adem Y., ikna edilerek aşağını indirildi. Y., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Meslekten ihraç edilen polis memuru intihara kalkıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel