Lokanta ve Cafelerin Wifisi üzerinden ahlaksız paylaşım

Samsun'da Lokanta ve kafelerin Wifi'si üzerinden ahlaksız paylaşıma gözaltı 

Lokanta ve Cafelerin Wifisi üzerinden ahlaksız paylaşım

Samsun'da halka açık lokanta ve kafelerin Wifi'sini kullanarak internet üzerinden pornografik paylaşımlar yaptığı ileri sürülen bir şahıs, siber polisinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 

Olay, İlkadım ilçesinin Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda sosyal medya üzerinden halka açık kafe ve lokantalardan Wifi ile internete bağlanıp sosyal medya üzerinden aralarında çocuk istismarının da yer aldığı müstehcen görüntüler yayınlayıp ayrıca cinsel birliktelik için anlaşmaya çalıştığı tespit edilen R.E.'yi (37) yakalayarak gözaltına aldı. Siber polisinin 4 ay süren fiziki ve teknik çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alınan R.E.'nin ikametinde yapılan aramada dijital materyallere el konuldu. 

Siber Suçlar Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan R.E., Samsun Adliyesine sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler