Kardeşler miras kavgasında birbirini yaraladı

Samsun'da miras anlaşmazlığı nedeniyle iki kardeş birbirini pompalı tüfek ve bıçakla yaraladı.

Kardeşler miras kavgasında birbirini yaraladı

Samsun'da miras anlaşmazlığı nedeniyle iki kardeş arasında bıçaklı ve pompalı tüfekli kavga çıktı. Kavgada kulağı ısırılan ve başını saçma sıyıran 44 yaşındaki Çetin Y. ile her iki elinden bıçakla yaralanan 42 yaşındaki Metin Y. hastaneye kaldırıldı.


Olay İlkadım İlçesi  Adalet Mahallesi Canpolat Sokak üzerinde meydana geldi. Aralarında miras anlaşmazlığı bulunduğu belirtilen Metin Y. ile ağabeyi Çetin Y. dün bu nedenle kavga etti. İki kardeş bugün oturdukları apartmanın girişinde karşılaşınca yine tartışmaya başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine Çetin Y. iddiaya göre kardeşini her iki elinden bıçakla yaraladı. Metin Y. ise ağabeyinin kulağını ısırdıktan sonra pompalı tüfekle ateş etti. Saçmalardan birisi Çetin Y.'nin başını sıyırdı. İhbar üzerine olay yerine 112 ambulansları sevk edildi. Metin Y. Gazi Devlet Hastanesi'ne, Çetin Y. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayakta tedavileri yapılan 2 kardeş polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel