Karadeniz’de boğulma vakaları! 2 Şehirde 4 olay!

Karadeniz’de 4 ayrı bölgede boğulma vakaları meydana geldi.

Karadeniz’de boğulma vakaları! 2 Şehirde 4 olay!

Karadeniz’de 2 şehirde 4 ilçede boğulma tehlikesi geçiren 4 kişiden 2’si hayatını kaybederken 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 1 kişi ise aranıyor.

Samsun’un Bafra ilçesinde serinlemek için denize giren kişi gözden kayboldu. Çevredekilerin ekiplere haber vermesi üzerine yapılan çalışma sonucunda şahsın cansız bedeni kıyıdan 50 metre açıkta ve 4 metre derinlikte bulunarak sahile çıkarıldı ve Bafra Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Samsun’un Atakum İlçesinde Afgan uyruklu İnas Saddar Jabbar iskeleden denize düştü. Vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan şahıs 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kastamonu’nun Abana ilesinde 18 yaşındaki S.Ö. isimli şahıs serinlemek için girdiği Karadeniz’de bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ekipleri sevkedildi. S.Ö.’yü arama çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu’nun Cide ilçesi Gebeş köyü sahilinde denize giren 24 yaşındaki F.E.D. bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ekipler sevkedildi. F.E.D.’nin cansız bedeni bir süre sonra kıyıya vurduğu belirlendi. F.E.D.’nin cansız bedeni Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. F.E.D.’nin İstanbul’dan Bayram ziyareti için Cide’ye geldiği öğrenildi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler