İstanbul'dan getirip Samsun'da satacaklardı

Samsun'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, düzenledikleri operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'dan getirip Samsun'da satacaklardı

Samsun'da narkotik polisi tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Canik ilçesinde irtibatlı olduğu şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi bulunan N.K. ve M.O. isimli şahısların İstanbul'dan satış amaçlı uyuşturucu madde getireceği bilgisini aldı. Yapılan çalışmada N.K. ve M.O. İstanbul dönüşü İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara yolu üzerinde A.K.T., H.F.Ç. ve S.M. adlı kadın ile birlikte araç içerisinde 59 gram metamfetamin maddesi ile birlikte yakalandılar.

İstanbul'da getirip Samsun'da satacaklardı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan N.K., M.O., S.M., A.K.T. ve H.F.Ç. ile müşterek hareket ettiği tespit edilen F.C. de Canik ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan 1'i kadın 6 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel