İşsiz kalan güvenlikçi, ilanla iş arıyor!

Samsun'da iş arayan güvenlikçi her yere ilan asıyor.

İşsiz kalan güvenlikçi, ilanla iş arıyor!

Samsun'da günübirlik olarak çalıştığı inşaatın tamamlanmasıyla işsiz kalan Mehmet Duman (23), üzerinde özel güvenlik sertifikasının yer aldığı 'iş aranıyor' yazılı ilanı otobüs duraklarına yapıştırarak iş arıyor.

Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde eşi ve 7 aylık kızıyla birlikte yaşayan Mehmet Duman, günübirlik çalıştığı inşaatın tamamlanmasıyla işsiz kaldı. Yaklaşık 7 aydır iş arayan Duman, takip ettiği ilanlardan da netice alamayınca, kurs görüp güvenlik sertifikası aldı. Kentte spor müsabakalarında geçici olarak görev alan Duman, kalıcı iş imkanı bulmak için ilginç yöntem geliştirdi. Duman, üzerinde özel güvenlik sertifikasının da yer aldığı 'iş aranıyor' yazılı ilanı otobüs duraklarına yapıştırarak iş aramaya başladı. İş sahibi olmayı arzuladığını belirten Duman, "İş bulamayınca bu ilanı bastırmaya karar verdim. 7 aylık bir kızım var. Evimin geçimini sağlamak için günübirlik inşaat işlerinde ve maçlarda çalışıyorum. Bu sürede başvurmadığım yer kalmadı, hayırlısıyla bir işe girmek istiyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler