İki kişinin öldüğü kazanın sürücüsü tutuklandı

Minibüsün yayalara çarptığı kazada sürücü tutuklandı.

İki kişinin öldüğü kazanın sürücüsü tutuklandı

Samsun'da minibüsün yolun karşısına geçmekte olan yayalara çarpması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü mahkemece tutuklandı. 

Kaza, Samsun Valiliği önü Atatürk Bulvarı üzerinde saat 19.45'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa G. (63) idaresindeki 55 RK 722 plakalı minibüs, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Yaşar Duyar (68) ve Coşkun Gürsoy'a (53) çarptı. Olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaşar Duyar kaza yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Coşkun Gürsoy ise 112 acil ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Coşkun Gürsoy yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kazadan sonra Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan minibüs sürücüsü Mustafa G., adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Mustafa G. tutuklananarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler