Hayatını kurtaran 3 polis memurunu hastanelik etti

Samsun'da Hayatını kurtaran 3 polis memurunu hastanelik etti.

Hayatını kurtaran 3 polis memurunu hastanelik etti

Samsun'da evinin 3. katının penceresinden eşyaları aşağı atıp ardından da intihara kalkışan şahıs kendisini kurtaran 3 polis memuruna saldırılarak yaralayıp hastanelik etti.
Olay, Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bunalıma giren V.V. evinin 3. katındaki pencereden eşyaları aşağı attı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eşyaları attıktan sonra pencereye de çıkıp intihara kalkışan V.V.'yi Canik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Y.(46), Abdulhamit D.(39) ve Enes S.(28) müdahele ederek ölümden kurtardı. V.V. ifadesi alınmak üzere Irmak Polis Merkezine götürülürken kendisini ölümden kurtaran polis memurları Mehmet Y., Abdulhamit D. ve Enes S.'ye saldırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan polis memuru Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memuru Mehmet Y.'nin kolunun kırıldığı ortaya çıktı. 3 polis memurunu yaralayan V.V. hakkında "Görevli memura mukavemet, görev yaptırmamak için diren ve kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler